onsdag 27 november 2013

Staden med storhetsvansinne?

Tror någon av oss tidigare har nämnt att Karlskronaborna verkar tro att de bor i en storstad. De stannar mitt i dörröppningar till affärer, de brer ut sig på gatorna så man måste bli pinnasmal, ja ibland undrar man vad som snurrar runt i deras små huvuden. Men det verkar inte bara vara människorna utan även bussarna som tror att de lever i en storstad.

Imorse var det föreläsning tidigt, alltså 8.00 (8.15). Bussarna från vår busstation går var 10:de minut. Bussen som gick 7.40 hann vi inte med och tänkte därför ta 7.50, då hinner vi ganska lagom till att föreläsningen börjar. Förstår inte hur bussarna lyckas bli sena när slutstationen är 4-5 stationer bort. Vår buss gick 8.05!!! Va fan liksom! Det är 25 minuter sedan den senaste bussen gick. Inte okej när man är stressad till skolan. Man ska ju kunna "välja" bort en buss för att kunna ta nästa buss utan att den ska vara 15 minuter försenad! Tur att vi inte hade tenta. VI kom varjefall precis en minut innan läraren började föreläsningen. Kan tillägga att detta brukar hända, så det är inte bara en gång. 

Dagen i övrigt har varit lång och seg. Hade föreläsning mellan 8-12, snark. Sen käkade jag en speedlunch på 20 minuter och sedan vidare till laborationen vi skulle ha. Egentligen skulle den börja två timmar senare, men vi hade ju två timmar att slå ihjäl. Laborationen var klar lagom till att läraren kom så att vi kunde redovisa den. Även fast vi var klara så satte vi oss med en annan labb som vi sitter och sliter med, den är i samma sal nämligen. Mycket smidigt :) Den satt vi med i två timmar innan vi tröttnade på att vi inte kom så mycket längre än tidigare gånger vi har försökt :( 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar