tisdag 26 november 2013

Poäng

Woho, nu har äntligen våra poäng kommit in i LADOK, så man slipper oroa sig :) Dagen i övrigt har varit ganska seg. Vi båda har känt oss trötta och Jimmie har börjat känna sig lite krasslig. Allt går emot honom. Han elaka vinterskor, som han grävde fram ur garderoben i söndags, gick i sönder idag. Eller ja, de har varit lite knasiga från och till. Tror han har bytat skosnöret tre gånger, för det bara går av hela tiden :( Är så glad att jag inte är kille när det kommer till skor och kläder. Finns ju inget att välja på. Var inom en sväng på din sko för att se om de hade några nya skor. Helt omöjligt ju. Fanns kanske fyra intressanta skor, varav tre av dem kostade 800-900 spänn. Illa!

Som sagt dagen i övrig har inte varit så givande. Var i skolan vid nio för att förbereda en laborationsuppgift för imorgon. Sen skulle vi sitta i labbet men det var fullt, så vi gick hem. Lite illa med labbet med tanke på att vi är ca 25 som läser kursen, men det finns bara 5 datorer som funkar. Inte så lätt att göra det man ska när det alltid är fullt :(

Vi har planerat lite in för julbaket till helgen. Det blir lussekatter och hallontryfflar, än än så länge. Ska hinna äta upp allt innan vi åker hem till Helsingborg. Gjorde dessutom nyttiga chokladbars idag, som också gärna ska ta slut innan vi åker hem :)

Nu blir det sängen. Lång dag imorgon. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar