måndag 27 maj 2013

Stress

Nu är det bara två veckor kvar och nu känner man stressen komma smygandes. Inte okej :( Helt plötsligt kommer allt ikapp, fast man tycker att man har legat före hela tiden. Sitter man med den äckliga intelprogrammeringen i flera timmar med samma jävla fel, så är det inte kul att man lägger ner så mycket tid när man inte kommer någon vart. Vi vill ju bli klara med detta så vi får våra äckliga poäng så vi faktiskt får gå klart fyran... *suck*

Helgen var varjefall trevlig. I lördags var vi hemma hos Dexter och kollade film och hade "förmys" (som Viktor kallade det)  till pubtömmningen. Dexter hade ett trevligt litet krypin, dock för litet för mig, då det kanske var hälften av vad mitt rum var när jag bodde hemma. Kvällen slutade vid halv tre, då vi var väldigt trötta eftersom vi blev väckta av grannbarnen på morgonen. Eftersom det blåste något sjukt när vi skulle gå till Dexter blev det inte cykel utan gång. Ganska skön natt, och precis när vi hemma började det regna. 

Häromdagen när vi gjorde sushi gjorde vi även egen inlagd ingefära. Vattnet som ingefäran kokade i skulle hällas av, så vi smakade på det. Gott, men starkt. Tydligen finns det te som man gör på färsk ingefära, så vi var tvungna att prova, dock inte med samma styrka. Så gott! Lite kryddigt, så det går inte att hälla sig allt i ett svep. Blir till att göra fler gånger. Definitivt något man ska prova på om man är förkyld, då med starkare styrka. 

Just nu önskar jag bara att alla problemen vi har löser sig tills på fredag då allt ska vara klart. Sen är det tenta nästa veckan man ska börja plugga till. Vi vill ju bli klara och vi sitter nästan dag och natt så det hade varit roligt om man faktiskt kom någon vart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar