söndag 19 maj 2013

Äntligen sommar?

Det börjar äntligen kännas som sommar! Igår var vi ute en timma i den sköna värmen och blev lite röda. Blir så när man är två vita spöken.

Igår var det Eurovision, vilket jag inte tror att någon har missat. Danmark vann till sist. Komiskt att det var samma sak sist Sverige höll i Eurovision. Vi var varjefall hemma hos Viktor och kollar på detta med några kompisar. Vi gick vidare till Kåren som hade metalkväll (alltså genren metal). Det var kanske 20 personer där. Aldrig sett så lite folk där innan! När det stängde vi två följde vi Dexter hem, som vi brukar när han är med eftersom han bor på vägen. Sjukt härligt väder var på natten. Halv tre cyklade vi hem. Jag hade endast klänning på mig och Jimmie cyklade i shorts. Mer behövdes faktiskt inte!

Imorse, tror klockan var sju, vaknade jag av att det ösregnade ute. Blev lite besviken, men på ett sätt hade vi ändå inte velat gå ut med tanke på färgen vi fick igår, så på så sätt var det rätt skönt att vädret har varit ganska dåligt idag. Övriga dagen har gått till att inte göra så mycket. Helgerna brukar vi försöka hålla pluggfria, men nu är det ca två veckor kvar, så stressen gör sig påmind. Mycket som ska hinnas med. 

Igår gjorde vi en fantastiskt god melondrink som var gjord på vattenmelon. Man körde vattenmelon i mixen (som först hade varit i frysen 30 minuter). Pressade i en lime, hade lite florsocker i och sen sockerdricka och is. Mycket passande sommardrink med tanke på den värmen som var igår. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar