måndag 20 maj 2013

Åska

Bara tio minuter efter att jag skrev inlägget igår, ifall det var sommar eller inte, så började det åska! Det är ju ett typiskt sommartecken. Så nu är det bekräftat, det är sommar. Dock har vädret inte varit något vidare bra idag. Mulet, tråkigt och väldigt fuktigt och varmt. 

I och med åskan igår när vi skulle sova så somnade vi inte före ett. I morse skulle vi upp tidigt, klockan sex, då vi hade labb klockan åtta. Blev som tur var några timmars sömn. Är ändå förvånansvärt pigg för att vara jag, men å andra sidan har jag inte haft tid med att sova idag. Labben gick riktigt bra och vi fixade äntligen den äckliga lilla MIPS-jävlen :D Nu är det bara intel-programmeringen kvar innan vi får våra stackars 3 hp. Har en vecka på oss typ... 

Nu är slutet så nära. Känns som att det är jättelång tid kvar. Har nog inte följt kalendern riktigt. Tyckte nyss det var jul och nyår liksom... Tiden går riktigt fort. Just nu går tankarna på om vi ska ta två veckor i solen eller inte. Vi båda är sugna på att följa med Jimmies familj ner till Gibraltar. Problemet är bara att min syster fyller 20 år precis den veckan, så på ett sätt känns det ganska taskigt att åka iväg :(  Får se hur det blir, måste boka snart! Vi är så sugna på sol och vila!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar