måndag 10 december 2012

Snööööööö!!

Idag har det snöat hela dagen! Började redan igår kväll. Helt sjukt mycket snö har det kommit här. Förra veckan satt vi och tyckte det var tråkigt att det snöade i hela Sverige utan här :( Just nu känns det som att vi har fått overkligt mycket snö här, säkert över en halvmeter. Vi tog till och med en tidigare buss för att vi inte vågade chansa på att den andra skulle vara i tid. När vi går till bussen, så har dom givetvis skottat så att man måste hoppa över en vall vid övergångstället. Trodde bilarna körde lugnt idag, men icke. Höll typ att på bli överkörd, så vi fick slänga oss över vallen, vilket slutade med att min telefon flyger ut min ficka och landa i en snövall :( Inte kul. Som tur var landade den mjukt ;) 

Igår fixade vi med vårt pepparkakshus. Det blev en aning bättre med dekoration. Kändes lite naket och tråkigt innan. Skönt att göra något kreativt och inte sitta vid datorn. 

Tog två bilder när vi kom hem från skolan idag. Tyckte vi hade mycket snö då, men kan säga att det har kommit ganska mycket mer nu de senaste timmarna. Man ser inte bilarna längre och jag har tappat räkningen om över hur många gånger plogbilen har varit här och plogat trottoarerna. 

Har redan sagt ett antal gånger att man börjar längta lite till julen nu och förhoppningsvis få lite ledigt (man kan ju alltid drömma). Har känt den senaste tiden att det är svårt att hitta ro. Man blir liksom aldrig riktigt färdig för att sedan kunna ta det lugnt. Det känns som att det hela tiden finns något mer man kan göra. Förhoppningsvis kan man hoppas att det blir lite bättre över julen :)

Jo just det, mögelostar kan mögla. Så nu vet ni det ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar