tisdag 11 december 2012

oouuäää!

Idag tyckte Frida att det var dags för mig att skriva lite, det var ett tag sedan nu ju. En sak som Frida glömt skriva för två inlägg seden är att om du läser ett inlägg om dagen och läser alla våra inlägg kommer du ha något trevligt att läsa i ett år :)

Nu till dagens rubrik. I morse vid klockan 06:00 vaknar Frida av att hon hör ett oljud från grannarna ovanför oss. Oljudet är en (eller båda kanske?) unge som börjar skrika. Jag antar att det är en unge som inte får som hon (två flickbarn bor där med sin pappa) vill eller bara är på allmänt dåligt humör som försöker få som hon vill genom att försöka skrika pappa till döds. Detta pågår nästan konstant i strax över en timme och då har man inte mycket tålamod kvar, som tur är hör vi dem utanför vårt sovrum vilket innebär att de är på väg till dagis.

Nu är det så att varken jag eller Frida hatar barn, snarare tvärtom. Det vi tycker är jobbigt med dessa barnen är att de allt som oftast för oväsen när vi som minst önskar oss det. När man är student kan det hända ganska ofta att man inte somnar förrens sent in på natten, i dagens fall vid ett, och att vakna av att någon/något för oväsen klockan sex är då inte speciellt populärt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar