måndag 14 mars 2011

Spionmåndag

Eftersom Jimmie är inte är den bästa på att uppdatera, så får jag försöka hålla vår lilla blogg vid liv. Vi har mycket att göra nu i och med tentorna i veckan. Tiden flyger iväg... I och med att man set slutet så nära så har man tappat lusten till att lägga i den sista växeln. Man är så trött på det liksom... Känns inte heller som att saker och ting tänker ta slut. Vi har ju fortfarande vårat irriterande programmerings projekt som ska vara klart på tisdag nästa vecka. Samt att man får kompletteringar på sina andra programmeringsinlämningar eller på matteinlämningarna. Tur att man är godkänd i det ena matteprojektet varjefall. Lite sugit att man fick komplettering på det andra projektet för att man hade glömt att dela med x^2 på ett ställe.

Idag tränade jag på wiiet på väääldigt lång tid, på en månad varjefall. Det var skönt att få röra på sig lite. Man känner sig lite ur form när man har haft två förkylningar på en månad... Helt mör i kroppen, kommer inte kunna röra mig mycket imorgon... 

Idag fick Jimmie öppna sitt efterlängtade brev som han hade fått av försvarsmakten. Efterlängtad och efterlängtad... Han fick varjefall ett brev häromdan där det stod att det inte fick öppnas varken före eller efter den 14 mars. Vilken tur att det är den 14 idag då. Han har gått runt nyfiket i flera dagar, med en massa teorier som jag har fått lyssna på, om vad det kan ha stått i brevet. Tror inte det var något viktigt där stod egentligen, mer än att försvarsmakten ville rekrytera fler soldater. Jimmie gick in på en hemsida som de hade angett i brevet. Därifrån kunde man ladda ner en app till telefonen, som gör att man får uppdrag lite hipp som happ. Han är nog uppe i fem uppdrag denna dag. Gillade ju uppdraget han fick vid halv nio. Han skulle släcka en eld. I telefonen fick han upp en karta och en kompass om vart han skulle gå. Han hade 20 minuter på sig att ta sig dit. Han stannade hemma och kollade på Chuck istället. 

Medans vi kollade på Chuck käkade vi lite fika. Jag hade ett galet sug efter knäckebröd med cream fraich blandat med vitlök, kräftskärtar och avokado. Mums! Vi var ändå tvungna att handla, så då passade vi på att köpa in de sista ingredienserna. Gott var det!!

1 kommentar: