torsdag 10 mars 2011

En vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska ha tenta! Shit alltså! Vi har en hel del att göra, men samtidigt inte... Programmeringen är på onsdag, och för min del känns den väl sådär. Vår lärare är på utbildning i USA, så han är inte så närvarande när man vill fråga saker, eller om han borde gå igenom saker med oss. Jag hoppas och hoppas att den kommer gå bra, för jag vill verkligen inte ha något efter mig! 

Dagen efter, alltså på torsdagen har vi tenta i analysen. Kan ju knappt bärga mig... eller inte! Med lite tur kan det gå, eller med mer ork att plugga. Hjärnan går på högvarv hela tiden känns det som. Det värsta är väl att datorn inte är ett avslappnande moment längre... Man får hela tiden dåligt samvete när man sitter vid datorn, för man kommer hela tiden att tänka på att man borde  programmeringen. Anyhow, direkt efter analysen sätter vi oss på tåget mot Helsingborg, för då är det dags för Paris! Längtar! Behöver få komma bort från skolan lite. Vi har ju liksom inga lov på högskolan... Vet inte om det är bra eller dåligt. Vi slutar typ två veckor innan alla andra vid sommarlovet :) Det är nice :)

Man kan aldrig kramas för mycket
På lördag ska vi till Viktor på melodifestivalsmiddag och sen vidare till kåren, då vi även dragit med Markus, Filip och Robin :) Så får vi se vad dom tycker om kåren. Man måste vara medlem i kåren för att komma in, så vi får dra med dom som gäster. Hoppas på en mycket trevlig helg, för vi behöver tänka på annat än skolan. 

Man kan aldrig kramas för mycket. Detta budskap var tryckt på vårat mjölkpaket i morse. För er som inte trycker på bilden för att kunna läsa så står det: (förkortat) "Man behöver minst fyra kramar om dagen. Åtta kramar per dag för att må bra och tolv kramar för att växa som människa". Kom och tänka på ketchup då. Ketchup, tänker ni då, inte det man äter, för det tycker jag inte om ens... Nä, ketchup är en människa som fick det som nollenamn under nolleveckan i somras. Han är väldigt kramig av sig och han påstår att det blir värre när han dricker.. hmm. Han kommer i alla fall leva länge med alla kramar han får :)

1 kommentar: