måndag 28 mars 2011

Ledigheten är över

Imorgon börjar skolan. Har varit lediga i nästan två veckor, där en helg i Paris har ingått. Inte helt illa pinkat. Det behövdes verkligen. För första gången på minst en vecka ska man behöva släpa sig upp till skolan. Nä, inte släpa kanske, ska faktiskt bli lite skönt att få sysselsätta sig med något. Kommer vi nog inte tycka om en eller två veckor... Har bara programmeringsföreläsning i två timmar imorgon. Undrar lite vad föreläsning innebär, just när det gäller programmering. Har bara haft genomgångar tidigare, men det återstår att se.

Dagens middag
Just nu står det 1-1 till mig och Jimmie angående vilken sida man ska ha pålägget på, på ett knäckebröd. Den platta sidan, Jimmie har fel. Han får skylla sig själv att han inte skriver här så ofta. ;)

Idag bjöd Jimmie på god middag. Ja jag vet vi skriver mycket om mat, men han var så stolt över sin hemlagade hollandaisesås. Jag kan inte mer än förstå honom. Den var helt galet god! Till denna galet goda sås åt vi lax, potatis och sparris. Mycket gott.

Till helgen kommer Timpa limpa och då har vi tänkt att besöka vår kära kår. Drink-kväll på lördag. Vet typ bara en drink, som jag inte ens vet om den är god :p Kan bli intressant :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar