måndag 27 augusti 2012

Ny vecka, nya tag

Denna måndag påminner mycket om både föregående och kommande dagar. Plugg. Känns som att man aldrig blir av med det :( Är varje fall helt lediga, utan att behöva plugga, i tre hela dagar innan det börjar på allvar. Skolan börjar inte förens nästa tisdag :)

Idag var vi en sväng om Åhlens för att leta efter burkar att ha mjöl och socker i. Hittade som tur var det vi letade efter. Även en potatissticka (eftersom man alltid bränner fingrarna när man använder en tandpetare). Hittade även en annan smart sak. Det är som ett bakplåtspapper som kan användas flera gånger om. Riktigt smart. Finns ett namn på det som jag inte kommer på för tillfället. Detta bakplåtspapper kom varje fall till bra användning idag när vi skulle göra macarons. Salted chocolate caramel macarons, låter bättre på engelska än på svenska, saltade choklad och karamell macarons.... Det räckte med att jag lyfte i detta pappret när dom hade svalnat, så hade de lossnat. Mycket praktiskt.

När vi var borta på Åhlens, var vi även en sväng inom Hemköp. Där handlar vi aldrig, men Jimmies syster tipsade om en bra hemsida, www.matpriskollen.se Där kan man välja vilka affärer man handlar i och sedan se vad dem har rabatt på just denna veckan. Mycket smart. Vi var då inne på denna sidan innan vi gick till Hemköp och såg då att dem hade färsk lax! Älskar lax och ännu bättre när den är färsk! Vi märkte även att vissa saker var billigare på Hemköp än på ICA, så det blir kanske enstaka inköp borta på hemköp :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar