torsdag 1 september 2011

Skolan har börjat

Nu har skolan börjat igen. Snart gått en hel vecka redan. Det är inga långa dagar vi har men ändå är vi trötta. Förstår inte hur vi lyckas vara så trötta... Är väl för att vi inte gör så mycket annan än är två timmar i skolan och sedan går hem. Pluggar lite och sen bara tar det lugnt. Det är ju skönt så länge vi inte har så värst mycket att göra. Just för tillfället har vi inga böcker så det är lite svårt att plugga... Får skylla på adlibris som är duktigt sega på att skicka böcker. Beställde båda böckerna i söndags. Dom skickades imorse, alltså fyra dagar senare. Sen inte nog med det så kommer det ta längre tid än vad som är utlovat, eftersom böckerna tydligen ska gå in i vårt brevinkast. Good luck! Den ena boken är typ 5 cm tjock, så stort inkast har vi inte... Går sen inte paketet in i brevinkastet kommer det till posten, och då ligger det där och skräpar en dag längre eftersom man måste vänta på en avi. Att det ska vara så svårt att få hem böcker. Kursen hinner ju nästan sluta innan vi har fått dem... :(

D
en första läsperioden läser vi matematisk statistik och digitalteknik. Känner bara att jag ska försöka hålla hoppet uppe. Plugga mycket och lyssna på läraren. Vill verkligen inte ha fler omtentor :( Tror inte jag har klarart någon utav dom tre tentorna som vi pluggade till hur länge som helst! Det är duktigt frustrerande. Jimmie klarade sin analys som han ar säker på att han inte skulle klara. Jag trodde jag skulle klara analysen, men icke :( Duktigt arg på den äckliga tentan fortfarande. Jag kan ju analysen, men på tentorna går det tydligen inte.

Ska börja med träningen igen. Bäst att försöka klämma in den från början när man inte har så mycket att göra, så är det lättare sen att avsätta tid till träningen när man har mycket att göra i skolan. Hoppas att det håller i sig. Saknar tennisen något otroligt, men tennis blir det inte, utan active 2 på tv. Bättre än ingenting. Vi funderar på att köpa en uppsättning med pulsmätare och bensensor så vi kan sporra varandra under träningen. Hade varit nice då vi båda är riktiga tävlingsspelare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar