onsdag 10 augusti 2011

Sova...!?

Sova... Nä det är verkligen inget man får gjort här! Kunde nästan lika gärna stannat hemma en vecka till om jag hade vetat att det skulle vara på det här viset! Klockan sex imorse vaknar jag av att sopgubbarna drar tunnorna över halva gården. Vårt fönster var öppet, plus att sophuset ligger precis utanför vårat fönster. Där gick sopgubbarna säkert i en kvart fram och tillbaka. Kul.

Tre timmar senare, alltså klockan nio, står grannflickan som kanske är tre år, och bölar efter sin mamma i EN HALVTIMMA!!! Fattar inte varför man inte tröstar sitt barn om hon gråter... Efter den halvtimman blev Jimmie måttligt irriterad och gick och stängde fönstret. 


Sen gick det en och en halv timma, så börjar grannarna med sitt jävla slipande av antingen golv eller vägg. Har ingen aning, men slipa något skulle dom göra varje fall. Så sova blev det inte... Nu är klockan fyra och grannarna har börjat igen med att slipa eller borra något, bara att det är hundra gånger högre denna gången!! Här var det tänkt att man skulle få lite lugn och ro och framför allt pluggro! Icke!

2 kommentarer:

  1. Anar en aningens irriterad Frida här ;)

    SvaraRadera
  2. haha ja! :P Samma veva varje dag... Alltså med slipandet, borrandet och sågandet...

    SvaraRadera