måndag 26 januari 2015

Träning och massa kul mat

Bion vi var på i lördags var en besvikelse tyvärr. För att vara dagen efter premiären, så var det bara fem personer totalt. Den skulle handla om cyberkrig och hacking trodde vi. Kul tänkte vi med tanke på utbildningen. Det kändes tyvärr som att filmen inte hade något sammanhållning :(

I och med mer planering av mat och träning så kändes inte en liter läsk och den största popcornen så lockande. Hittade en hemsida med massa eco mat och raw-food som heter Renée Voltaire. Så kul att prova massa nya saker, så vi beställde hem en hel del saker :) Tyvärr så hann det inte hem innan bio, men vi kommer gå på fler biofilmer och om inte annat så har vi lite gott till helgen. 

Ett av mina nyårsmål var att börja måla lite mer. Har köpt promarker-pennor för att peppa igång ritande lite :) I och med att det är tuschpennor så är det svårt med skuggor och sånt, men pennorna ska hjälpa till med det. Gjorde mitt första försök igår med att rita Yoshi. Blev väl helt okej för att vara första försöket :) Ritade bara av själva mallen av Yoshi, men fyllde i all färg själv. Övning ger färdighet :) Nästa försök bli Mario! Kanske kommer upp en bild senare när den är färdig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar