söndag 23 februari 2014

Födelsedagsmiddag

Jag fyller år på måndag, vilket innebär födelsedagsmiddag! Jimmie har tisslat och tasslat över hemligheterna han ska tillaga. Han hade tänkt lite extra noga på att hela middagen inte skulle bli för tung och det blev den inte heller. Precis lagom mätta blev vi :)

Förrätten var den spanska soppan gazpacho, egengjort såklart. Alltså, i´m in heaven! Till detta hade han gjort små quesadillas med ost i. Tur att det blev två portioner över tills idag :) Till middag blev det pasta med räkor, roccula, vin och lite annat smått och gott. Mums! Efterrätten bestod av färsk mango och yoghurt. Känns kanske sådär, men alltså. Finns inga ord. Man varvar mangopuré med yoghurt. Kan tänka mig att den kan vara den perfekta sommarefterrätten. Ingen rätt var för tung och allt var supergott! 


Mellan måltiderna så gjorde vi biskvier. Det är väl lite tantvarning eller något, men det är ju mumsigt att ha till en kopp te när man är som tröttast på dagen :) Smörkrämen lyckades vi kyla ner lite för länge så det var stenhård, men den fick stå framme en timma eller nått, så den gick att arbeta med igen. 

Igår var sista deltävlingen i Melodifestivalen. Trodde inte att man skulle börja lyssna på mer rock efter att ha kollat på Melodifestivalen. Helt okej låtar detta året. Nu ska man bara vänta tills de kommer in på Spotify :)

Nu vankas det plättar till frukost!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar