torsdag 5 maj 2011

Tenta

Har haft en hel del och göra. Vilket vi typ alltid har känns det som. Evighetsarbetet tar aldrig slut. Har blivit ganska mycket pluggande till tentan som vi hade idag. Är helt tom i hjärnan just nu känns det som. Satt och skrev konstant i fyra timmar... Just nu känns det som att man inte vet något som har med programmering och göra längre. Kände att på slutet visste man inte vad man läste längre. Man var rädd att man skulle ändra på saker som eventuellt skulle vara rätt och att man bara blev mer och mer tveksam på vad man hade svarat. Blir väl så när man tömmer hjärnan på information. Förhoppningsvis klarar man sig så man slipper omtenta. Vill ju inte ha massa saker kvar när man börjar i höst igen. Det kändes ändå ganska bra, så man hoppas på det bästa :)

Börjat fundera över vart det fina vädret har tagit vägen. Påskveckan och veckan efter var så solig och varm. Just nu är det bara soligt och kallt :( I förrgår snöade det! Det är helt sjukt. Snö i maj! Det snöade verkligen, inget hagel, snö! Jag och människorna på gatan var i halvt chocktillstånd.

Har blivit antagen att jobba under tennisveckorna i Båstad. Ska bli så sjukt roligt. Det är visserligen volontär arbete, så man tjänar inget på det, men man får ju en massa skoj på köpet. Man får se på tennis typ hela tiden. Man får kläder och skor, fribiljetter, hela upplevelsen i sig! Längtar!
Nu ska jag fortsätta slappa på soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar