söndag 22 maj 2011

Slöa söndag

Frukost
Idag har vi inte rört oss mer än nödvändigt. Inte jag vajefall. Har bara legat på soffan och inte gjort ett skit på hela dagen! Så skönt. Tror vi har sett sämsta filmen någonsin, "How do you know" hette den... Den var verkligen inte bra... Dagen i sig har kretsat kring mat. I morse gjorde vi amerikanska pannkakor och hade massa god frukt till :) Super gott.

Förrätt :)
Igår var det fadderutbildning vilket var trevligt. Lång dag! Började elva och hade föreläsning fram till tre. Då kom en buss och körde oss till boda borg. Tredje gången på ett år jag är där nu, men det är roligt, bortsett från man fortfarande kommer ihåg många av banorna. Klockan sex åkte vi tillbaka till skolan där vi fick mat :) Hör och häpna vi lever fortfarande. Jorden gick inte under. Efter middagen gick hem till Viktor tills vi skulle till kåren. Var nästan inget folk där igår, så de stängde redan klockan ett.

Middag
Till middagen ikväll var vi först sugna på förrätt, så vi gjorde en toast skagen plus massa annat gott. Tror det bara är en macka, rödlök, creme fraiche och rom till toast skagen. Dessa saker jag just nämnde plus gravad lax, räkor och avokado hade vi till våran toast skagen. Galet gott. Själva middagen bestod av kycklinglår med goda kryddor på, och till det hade vi pommes och lite sallad. Det var också mycket gott. Klicka på bilderna så blir dem större :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar