måndag 10 januari 2011

Tillbaka till verkligheten!

Igår kom vi hem till vårt kära Karlskrona och vår efterlängtade lägenhet. Jag hade mest längtat efter min säng! De får se till att skaffa en bättre säng där hemma...  Vi kom hem hela utan några förseningar. Tur var väl det. Tycker det räcker med att hemfärden tar 4 timmar och 11 minuter för att vara exakt. Tog oss två timmar att packa upp alla saker vi hade med oss! Visserligen tog vi ner allt julpynt i samma veva. 

Tavlor
Senare på kvällen, fixade vi med våra nyinköpta tavelramar. Pappa hade några kalendrar som han hade haft på jobbet som vi fick, så nu vi har klippt ut de bilder som vi tyckte passa bäst på våra väggar.





Tavlor
Imorse vaknade vi av att någon stod och plingade som fasen på våran dörr. Blev riktigt rädd! Våran ringklocka är inte den tystaste dirket... Det var varje fall en snäll granne som bara ville säga att vi hade glömt nycklarna i dörren. Vi hade väl bråttom in i går. Tacksamt, trots att vi blev väckta på det hemska viset! 


Paprika
Har blivit mycket plugg idag med. Hela dagen mer eller mindre. Programmeringstenta på torsdag... Vi har även varit och handlat idag. Det ekade ganska bra inne i kylskåpet. Vi trodde först att vi hade hittat världens största chili, men vi hade fel. Det var bara en annorlunda form på paprikan. Smakar precis som vanlig röd paprika.



Fruktkorg
Vi köpte även lite frukt som vi la i vår nya fruktkorg. Ett riktigt bra kap! Hittade den på Coop där hemma för 25 kr. Riktigt billigt. Snygg är den med!






Bäst av allt är väl att man förhoppningsvis kommer få kunna börja träna lite. Vi fick ju ett nytt Wii i julklapp!!! :D Jag saknar min tennis och Jimmie saknar sin Jujutsu! Galet jobbigt. Förhoppningsvis kommer man kunna få träna lite på wiiet, som varje fall lugnar lite av våra träningsbehov. Vi köpte nämligen active 2, som är ett träninsspel som håller redan på ens förbättringar och en massa saker. Har inte hunnit kolla så mycket på det. Vet dock att man ska kunna sätta in ett usb till datorn, så att man kan jämföra ens förbättringar. Sen fick man med pulsmätare och ett elastiskt träningsband. Blir kul hoppas jag :D Nä nu börjar det kurra i våra magar, så det blir mot köket. Kotlett med potatisgratäng och en god sallad. Mums!

1 kommentar:

  1. Och hade vi inte varit lika virriga allihop, så hade ni kunnat äta lussebullar till efterrätt! De ligger nämligen kvar i frysen här hemma.

    SvaraRadera