tisdag 18 januari 2011

Vilken dag!

Idag var våran programmeringslektion framflyttad från 13 till 9. Tror inte de skulle ha flyttat fram lektionen egentligen, var knappt lönt... Vi kom fram till skolan med buss 8.50, då vi möts stora folkmassor som står runt om skolan. Anledningen var att polisen hade spärrat av hela skolan. Minst 20 polisbilar, om det ens räcker! En pikébil och en ambulans. Anledningen till att skolan var avspärrad var för att det var en mördare på skolan, som hotade med att ta sitt liv och även andras liv. Han hade natten till idag mördat en person, sin granne, i sin trappuppgång och hade på morgonen gått till skolan, eftersom han jobbar/jobbade där. Känns ju tryggt. Ingen kom till skada varje fall och han överlämnade sig själv till polisen. Har har dessutom erkänt att han hade mördat personen i hans trappuppgång.

Före
Efter
En positiv händelse med denna dag är att vi har fått vår nya tv! :D Känns mycket bättre att kolla på 40" än 26"... Man ser liksom bilden nu, och texten.  Det är bra bild och vi tycker att det är ett mycket bra köp vi har gjort :)

Wrap, mums!
Igår fixade vi med mitt nya Telia-abonnemang. Äntligen. Är så trött på alla man frågar på både Telia och Telenor, som bara säger olika saker hela tiden. Att alla inte har samma information på ett och samma ställe är bara skrämmande! Gick varje fall till The Phone House, eftersom det inte finns en Teliabutik i Karlskrona, tur är väl det kanske, annars hade man väl fått annan information där... Han på The Phone House fixade varje fall på 20 minuter, sen var allt klart. Får  fria sms, Spotify gratis i ett år och gratis mobilsurf för 98kr/mån. Tycker jag är mycket bättre än mina 350 kr/mån hos Telenor!!! Värsta rånet!

Igår åt vi även underbar wraps till middag. Så gott. Vi tänkte fresta er med att lägga upp en bild. Otroligt gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar