torsdag 27 januari 2011

Mycket att göra!

Vi har mycket att göra, eller så har vi bara insett allt tid vi verkligen måste lägga ner i skolan. Kan vara för att de kurserna vi läser nu är så långa. Programmeringen har vi redan läst 7,5 hp av, då det även har ingått en tenta(5 timmar) och tre inlämningsuppgifter. Vi har 15 hp kvar... hela kursen är på totalt 22,5 hp. Nästa vecka ska vi bestämma vad vi ska göra för programmeringsprojekt. Vi måste minst lägga ner 55 timmar på detta projekt...  Nästan så att man jublar av glädje... not! Vi har mycket programmering kvar att lära oss alltså!

Sen har vi ju den otroligt underbara analysen... känn ironin! Den är så tråkig så att man dör! Även där har vi läst 7,5 hp och har 7,5 hp kvar... På fyra timmar, som varje föreläsningstillfälle är på, så går vår lärare genom så många nya saker, att hälften av orden blir man förvånad över att de ens finns med i svenska akademins ordlista! Jisses! partialbråksuppdelning, integraler, primitiva funktioner, derivator, divergenta och konvergenta funktioner... you name it! Som idag tex, då gick vi igenom generaliserade integraler med exponentiella integrander som visade kunna vara divergenta eller konvergenta... ??? Försök säga det snabbt tio gånger! Många satt som frågetecken...


Entrecote
Nachochips
Förra veckan fyllde ju Jimmie år, då var vi ute och åt på stars 'n stripes! Otroligt god mat! Stars 'n stripes är Karlskronas sportsbar och den är verkligen inte liten! Det var hur mycket folk som helst, sen tror jag aldrig att jag har sett så många tv-apparater på samma ställe! Helt sjukt. Det var verkligen en tv åt vilket håll man än kollade åt! Vi käkade varje fall hemlagade nachochips med cream fraich och guacamole dipp till förrätt. Till varmrätt åt vi varsin entrecote med hemlagade pommes och hemlagad bearnaisesås. Så gott och mätta var vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar