torsdag 30 september 2010

Soffan!

Idag kom vår efterlängtade soffa! Såhär blev resultatet. Det är den med grön filt som är ny. Det tog oss totalt två timmar att bygga ihop soffan och få allt annat på plats. Bland annat våra hundratusen sladdar som ligger och skräpar överallt! Dom ligger numera under soffan, så leta inte där om ni kommer på besök ;) Detta är varjefall den nya möbleringen.


Före




Efter
Problemen med dammsugaren, som vi beställde i lördags, har vi nu fått lösta. Expert hade tydligen inte fått våran order eller något. Den hade fastnat på vägen någonstans. Hur som helst så löste det sig och som ersättning fick vi gratis frakt. Generöst. 

Efter två timmars byggande och ordnande så åt vi en välförtjänt middag.

Middag

5 kommentarer:

  1. Så fint ni har fått det!! Det var verkligen en bra idé att köpa ytterligare en soffa. Dessutom var det skönt att höra att ni snart får dammsuga med riktig dammsugare!

    SvaraRadera
  2. Blev skitglad när jag såg att ni skaffade en till soffa! Såg ju lite lökigt och fattigt ut med en så liten soffa haha. Är det en bäddsoffa eller? Sjukt snygga är dem i alla fall :)

    SvaraRadera
  3. Nä det är en vanlig tre-sits bara. Håller med om att det var bra att köpa en soffa till. Det var lite trångt i den andra, dessutom finns det mer plats till folk som kommer på besök :)

    Ja, det ska blir mycket skönt att kunna använda en normal dammsugare som suger upp smutsen. Vi väntar ivrigt på att den ska komma så att vi kan få upp skiten i hörnen ;)

    SvaraRadera
  4. Jennie verkar aspirera på den nya soffan om hon kommer o hälsar på;) Det blev jätte fint

    SvaraRadera
  5. Bra att ni tar upp skiten i hörnen. Men glöm för guds skull inte den skiten ni har sopat under mattan;)

    SvaraRadera