tisdag 28 september 2010

Frukost

Idag drack vi juice till frukost, men inte vilken juice som helst, utan kungens juice. Det är väl inte kungens juice egentligen, utan dem som har gjort juicen är hovleverantörer. Så nu har vi två stycken saker i kylen som har märket "kunglig hovleverantör". Det är Abbas sill och nu våran juice från Brämhults.

Denna veckan är ganska härlig. Behöver bara gå två av fyra dagar! Måndagens matteföreläsning på fyra timmar var inställd. Idag har vi lektioner som vanligt, matteövningar, då vi ska lämna in våra matteprojekt. Efter matten ska vi ha säkerhetslabb. Vi ska lära oss att hacka oss in i andras datorer och kolla på hur virus fungerar. Spännande! Sen imorgon är vi lediga för att vi ha labb idag och på torsdag är det matteföreläsning som vanligt. Långhelg som alltid, fredag till söndag!

Jag är ivrig och sitter och väntar på att vi ska få sms från cdon! Antagligen får vi det imorgon. Vi har beställt ett Wii som ska komma idag eller imorgon. Vi ska även få en dammsugare och en soffa denna veckan. Mycket som händer. IKEA ringde imorse och frågade om vi var hemma på torsdag mellan 13-18, för då kommer soffan!

Nu ska jag sitta och hoppa lite till och hoppas att vi snart får sms från cdon!

1 kommentar:

  1. Ni låter verkligen som fattiga studenter;) Och oj vad jag gillar er design på bloggen! Verkligen jättefin!!

    SvaraRadera