torsdag 30 september 2010

Helg

Helg! Vi går bara fyra dagar i veckan, vilket är otroligt skönt! Speciellt att kunna ligga kvar i sängen imorgon och veta att alla andra måste gå upp då. Visserligen har vi bara varit i skolan två gånger denna veckan, så vi har nästan haft lov. Just nu sitter vi och väntar på att IKEA ska ringa. De ska nämligen komma och lämna vår soffa idag :) Så det blir att spendera eftermiddagen framför datorn antagligen. Är så trött och förvirrad efter dagens mattelektion. 

När vi kom hem idag var vi duktigt hungriga och bestämde därför oss för att värma en snabbpizza. Mättande och gott, men långt ifrån pizzan vi gjorde för två veckor sen!

Våran hembakade pizza, så sjukt god!
Dagens lunch, snabbpizza




VS
0 - 2





Det är inte bara soffan som ska levereras, utan våra dammsugare skulle komma denna veckan med. Vi började undra varför dom inte hade skickat den, så Jimmie mailade och fråga varför dom inte hade skickat det. Svaret vi fick var att beställningen inte hade gått igenom.... Nästa fråga, varför och hur har dom då kunnat dra pengar från hans konto i måndags. Tänker man efter borde det inte vara möjligt, om dem nu inte har fått våran beställning. Vi väntar fortfarande på svar på vad som kommer att hända.

1 kommentar:

  1. Vänta inte alltför länge. De har nog ingen brådska med att erkänna att de gjort fel. Så gå på dem om det dröjer!

    SvaraRadera