lördag 9 maj 2015

Vad händer med tiden?

Det är långa dagar som varit senaste veckan men även kommande dagar. I torsdag satt vi kvar till 20. Skulle egentligen handlat mat, men så blev det inte. Igår var det (tydligen) fredag. Har helt tappat uppfattningen om vilken dag och tid det är. Vid 18 blev vi hungriga, så vi köpte oss lite mat och gick sen tillbaka för att jobba lite till. Helt plötsligt var klockan 22, så vi gick hem. Fanns ju en lördag också, så idag var vi iväg mellan 13-18 och blir nog något liknande imorgon. Min dator jag fick i tisdags har jag knappt hunnit röra. Vad händer med tiden!?

Har tagit beslutet att gå på examenshögtiden, vilket innebär att man måste hitta en klänning. Inte det lättaste med dessa klädkoder, samt att alla andra ska ju också ha klänningar till sina avslutningar. 

En farlig sak de infört på jobbet är en Starbucksmaskin. Varken jag eller Jimmie dricker kaffe, men numera känns det som att vi kommer bli fattiga och koffeinberoende. Otroligt gott och trevligt. Vaniljlatte alltså. Man får dock ta priset att bli lite mer knasig än vanligt i några timmar innan koffeinruset lägger sig igen :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar