lördag 14 juni 2014

Första veckan

Första veckan avklarad på sommarjobbet hos Ericsson och man är helt supertrött. Tar väl lite tid att komma in i alla rutiner plus att det har varit mycket nytt denna veckan. Dagen spenderas i soffan med att se ikapp E3, som är en spelgala, där de visar kommande spel. 

Förra helgen var det gradering för min del. Jag graderades från gult till orange bälte :D Jimmie fick klubbens stipendie, då han har ställt upp mycket för klubben det senaste året :) Jag fick även chans att inviga min nya bälte denna veckan plus att vi hade lite iaido, som är konsten att hantera det japanska svärdet. Riktigt roligt. All tankekraft gick till att fixa koordinationen med att röra sig samtidigt som man hanterade detta svärd :) 

Tanken med dagen var att gå till stranden och sola lite eftersom det har varit sjukt fint väder med mycket sol hela veckan. I måndags var det 23 grader halv nio på morgonen! Helt sjukt. Sola på stranden blev det inte. Det är typ 14 grader ute, blåser och är ganska molnigt. Kände inte så lockande :( Kan hoppas det är bättre väder imorn :) 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar