söndag 29 juni 2014

Besök

Idag har Jimmies familj varit på besök, alltid lika trevligt att träffas :) Det var ett tag sedan de var här. Vi var en runda bort om glassiären, där de inte hade varit tidigare. De hade tur med vädret med tanke på att det regnade, vilket innebar att ingen annan människa i stan var sugen på glass. Det var första (och antagligen sista) gången jag kommer till glassiären och inte behöver stå i kö. Efter glassen drog vi oss vidare till ju-jutsu klubben då vi skulle hämta lite Newbody-kläder. 

Väl hemma igen satte vi oss för att dricka lite kaffe och te för att sedan åka vidare på nästa äventyr, nämligen ut mot Lyckeby. Vi behövde handla lite förnödenheter bl.a. en saftsil och iskubspåsar som behövs till morgondagens saftsilning :)

Hemma igen blev den en kaffestund nummer två. Satt och pratade lite om sommarjobbet och lite annat trevligt, innan det blev dags för middag. Vi tog oss till restaurangen Montmartre som bjöd på jättegod mat. Jimmies föräldrar sa att det får bli den restaurangen nästa gång de kommer på besök igen :) Det blev trerätters som bestod av toast skagen, fläskfilé med pommes och bea och till sist blev det glass. Jimmie tog musslor till förrätt, samma varmrätt som mig och cremé brulee till efterrätt. Efter en mycket god tre-rättersmiddag gungade vi till bilen för att ta oss hem. Sen åkte Jimmies föräldrar hem och vi tog sedan en kortare runda för att smälta maten :) 

2 kommentarer: