tisdag 17 december 2013

Snart så

Idag är det sista dagen i Karlskrona för imorgon bär det av mot kära skåneland. Vi ska först ha någon typ av tenta fram till tre så vi lär komma hem sent :( Hoppas att man får i sig lite mat innan man ska gå till sängs bara :)

Aj!
Dagarna fram till jul är ganska uppbokade med massage, frisör, julbak, julmat, kalas, julhandling mm. Så det är först till jul som vi lär ta det lite lugnt förhoppningsvis :) Har ju lovat detta året att göra julmat eftersom de andra inte "orkade". Tyckte jag var extremt tråkigt, så då får jag göra det själv i princip. Mamma lär hjälpa till, men ändå. 

Dagen har varit ganska seg. Hade sista jujustiträningen igår så man känner sig lite mör i kroppen. Har fått sjukaste blåmärket på benet! Är ganska ovan  vid att slå mig och ha blåmärken lite varstans på kroppen så det känns en del. När man var liten var det inga problem för då hade man blåmärken lite då och då. 

Har ju som sagt något typ av tenta imorgon som vi har försökt att plugga till när vi inte har suttit och halvsovit i soffan. Tror våra hjärnor börjar gå på semester. Lite drygt att bara sitta här idag och i princip inte göra något, för att vänta på att ha tentan imorgon för att sen sätta sig på ett tåg hem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar