tisdag 10 december 2013

Planering

Känner att vi är lite sega på att skriva här, men dagarna går så fort! I lördags var vi och såg uppföljaren till The hunger games, alltså catching fire. Riktigt bra film!! Längtar redan till sista filmen, dock ska filmskaparna dela upp den i två delar som är lite trist, men som tur är så slipper man vänta två år på att nästa film kommer :)

Igår fick vi veta att vi har en massa saker som ska vara klara denna veckan. Vi visste att det skulle vara klart snart, men inte att allt skulle vara klart på en vecka! Lite lätt panik. Vi ska tydligen ha någon slags tenta nästa vecka också. Får se hur det går. Tråkigt bara att läraren sköt fram tiden med tre timmar, så vi slutar 15 istället för 12. Ska trots allt spendera 4 timmar hem på ett tåg den dagen. 

Har även hunnit planera lite vad vi ska göra när vi kommer hem. Innan jul ska vi på massage, fixa håret hos bästa Louise, julbaka, fira min kusin och laga massa julmat. Sen blir det säkert sista fixen med julklappar om vi inte hunnit det innan vi åker hem.

Idag var vi iväg och handlade ingredienser inför brantevikssillen som vi ska göra till julen. Av erfarenhet så tänkte vi göra den väldigt mycket tidigare än vad vi brukar göra bara för att den ska få stå länge och vattna av sig. Gott, gott.  

Fick hem min julklänning idag. Den fanns inte i min storlek på HM så fick beställa hem den på nätet :) Nice, nice. Är mycket nöjd och väntar bara på att det ska bli jul :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar