söndag 3 februari 2013

Lack of sleep

Den senaste veckan har vi gått och lagt oss vid halv tre. Kan säga att det tär ganska hårt på kroppen! Jag och Jimmie är helt utslagna och det känns nästan som att man har druckit några glas för mycket. Får försöka få in bättre vanor, men nu har den nya läsperioden börjat och man vill vara med från början. I och med att vi har två kurser som vi har suttit med utan att kommit någonvart på två veckor, så är man inte speciellt lycklig för tillfället. Får se hur det går med de nya vanorna, grannbarnen är tillbaka.... yeah.......

Igår var det Melodifestivalen här i Karlskrona. Staden har varit pyntad i rosa en bra tag nu. Dom är väldigt stolta här för att de fick vara värdar. Tyckte programmet igår var ett lite av ett fiasko, men det var ändå helt okej. Gina och Danny skötte sig bra, men man märkte att Danny var helt ny på programledarrollen. Tror han blir bättre med tiden :) 

Igår var vi på kåren och träffade lite trevligt folk. I och med att Jimmie glömde busskortet hemma, så fick vi gå hem. Brukar vi visserligen göra. Vi tog en cach på vägen hem. Skönt när det inte är allt för mycket folk ute tre på natten :) När vi närmade oss Scandic (som inte ligger långt ifrån oss), såg vi att det blinkade i massa färger. Aha, melloefterfest. Det verkar vara fullt ös där då, och vi gick ändå förbi klockan tre. Dom lär vara pigga idag. Kollade på bilder från efterfesten. Kul att dom är så respektlösa. River inredningen typ. Tak ramlade in, champagne överallt. Visst jag fattar också att dom är glada, men lite respekt mot Scandic kan jag tycka! Bilden är lite suddig. Mobilen ville inte riktigt samarbeta. Hade 5% kvar på batteriet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar