fredag 22 juni 2012

Midsommar

Jimmie käkar lunch på IKEA
Idag är det midsommar :) Jag och Jimmie ska göra som vi gjorde förra året. Ta det lugnt hemma hos honom och äta den maten som vi själva har valt. Detta året har vi gjort egen brantevikssill, så vi får se hur den smakar. Den ser jättegod ut varjefall. Efter middagen blir Sen blir det antagligen lite film på det :)

Veckan som har gått har spenderats till att fixa det sista till resan på måndag. Var på IKEA och köpte en badväska, växlat in pengar på Forex, handlat lite mat som vi ska ha med oss. Klippt håret, så vi inte dör av värmeslag. Vi har fixat en del alltså.

Vi åker snart till Cypern som sagt. Ska bli så skönt att komma bort från vardagen och bara ligga och slappa på stranden hela dagarna. Bara ta det lugnt.


Smultron


Skönt att det börjat bli lite varmare här nu. Vi har smultron i hela trädgården :) Visserligen är det en tråkig molnig dag idag, men vi ska ändå sitta inne, så om det börjar regna blir vi inte blöta ;) 





Några kvällar har jag, Jimmie och hans lillasyster Linn spelar Cluedo. Mycket roligt spel tycker jag. Tror inte dem andra tycker det, eftersom jag har vunnit de fyra gångerna vi har spelat det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar