onsdag 12 november 2014

Vardag

Lovade bild på glöggen så här är den! Ser lite sådär ut kanske. Det är jästen som är i full gång och skapar glögg ;) Börja lukta gott nu här hemma och man märker det som tydligast när man har varit ute och kommer hem. 

Vi läste två och en halv kurs förra läsperioden. Var och hämtade tentan i det ena ämnet idag. Har inte fått svar från den andra tentan än. Alla i klassen hade varjefall fått A i den kurs där vi var och hämtade tentan idag, vilket vi visste sedan tidigare. Han sa dock att någon låg precis på gränsen till ett A och man var ju intresserad av och veta om man låg på ett solklart A eller närmre ett B. Blev riktigt glad när jag hade satt full pott! Wow alltså, tror det är första och sista gången det händer alltså. Jimmie var bara två poäng i från A, så vi var inte den person som låg närmre ett B.

Nattpromenad :)

Vardagarna flyter på som vanligt annars. Läsperiod två har precis börjat så vi har det lugnt just nu. Har pratat med vår framtida handledare till examensarbetet och även vilket ämne vi borde fokusera på. Vi fick en den input som vi ska bearbeta och komma fram till något bra. Skolan har fått för sig att vi eventuellt ska göra examensarbetet en och en, men hoppas faktiskt på grupper om två. 

La till en bild från lördagsnatt. John var här och käkade pumpasoppa och kladdkaka. Vi traskade sedan till kåren och på vägen hem tog jag denna fina bild på bron. Riktigt stillsamt. 

Pumpasoppa har vi inte ätit tidigare så vi blev glatt överraskade. Så gott det var. Kan säkert skilja en del båda på vilken pumpa man har och även ingredienserna. Recept finns här!  Kan säga att det blev en ny omgång soppa idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar