onsdag 2 oktober 2013

Hej världen!

Känner att vi ligger lite off när det kommer till bloggen. Men den senaste två veckorna har vi bokstavligt talat pluggat, ätit och sovit. Helt sjukt när man stannar upp i några sekunder och tänker efter. Knappt att man har tid att stanna upp för att tänka... Börjar bli lagom utmattade nu alltså. Inlämningen vi jobbar med ska vara inne på söndag och vi börjar faktiskt att se ljuset! Otrolig lättnad. Dock måste vi börja på nästa inlämning på måndag. Sen har vi en massa som ska göras i våra ordinarie ämnen också. Ingen vila här inte. Några dagars semester hade inte varit fel. Som Jimmie sa häromdagen om denna inlämningen, att vi faktiskt aldrig tidigare har behövt sitta uppe på nätterna för att hinna med allt, men just denna inlämningen har fått oss att sitta upp till två-tre på nätterna och även hela helgen. 

Idag har varit en dag som varken är bra eller dålig. Dock har det känts som att det mesta har gått emot oss. Hjärnorna har väl lagt av vid det här laget. Vi behövde något annat att tänka på helt enkelt, så vi bakade kanelbullar :D Det var längesen man gjorde det!

Då vi den senaste tiden levt någorlunda hälsosamt (bortse kanelbullarna), vilket har resulterat i viktnedgång, passar inte våra ringar längre. De har inte gjort det sen i mars tror jag, så vi har varit utan dom ett tag. Förra veckan bestämde vi oss för att köpa nya. Leta, leta, leta i princip. Tillslut hittade vi varsin ring som föll oss i smaken och igår landade dom i brevlådan :) Överlycklig!

  

1 kommentar:

  1. Så fina ringar!! Fina ringar till ett fint par <3

    SvaraRadera