söndag 20 oktober 2013

"druckit alla typer av djur"

Igår tog vi en välförtjänt ledig lördagskväll. Vi käkade god mat  och senare på kvällen kom John och kollade på film och drack vin. Otroligt trevlig och välbehövlig kväll/natt/morgon blev det. Vi ska se ikapp lite klassikers som framförallt jag inte har sett innan, tex Star Wars och Sagan om ringen är några av de filmerna. 

När det kommer till vinet har vi en rolig "ritual" av det hela. Vi provar viner med roliga namn eller konstiga etiketter. Igår blev det ett vitt vin, "White pet", med en vit katt som etikett. Faktiskt helt okej och det smakade inte kattpiss som vi var helt övertygad om att det var, haha :P Igår innan John gick hem pratade vi om vilket vin vi skulle prova nästa gång och vilka viner vi har provat. Trötta som vi var när klockan är 5 på morgonen säger John "ja vi har väl druckit alla typer av djur". Lät helt sjukt roligt så vi satt och garvade en bra stund. Tror det kan har berott på övertröttheten också. 

Blommor från prinsen!
Förra helgen la vi ut våra pilatemattor och tränade framåt- och bakåtfall. Jimmie gav mig lite tips, så nu är det mycket lättare. Skönt att man har ett sätt att kunna träna hemma i lugn och ro :)

Imorgon börjar sista veckan med 150%. Ska bli jävligt skönt rent ut sagt. På tisdag ska vi redovisa vårt databasprojekt som vi mirakulöst lyckades slänga ihop på en vecka. På torsdag ska nibbles(Snake) vara färdigt. Veckan efter denna är det tentavecka, och då får vi sitta och plugga till databasen, plus skriva klart projektet i krypteringen. Känns som som att man börjar se slutet. Riktigt skönt att kunna försöka bli människa igen.

I fredags gjorde vi en fantastisk god pizza, efter ett recept av principen "clean eating", vilket innebär att all mat lagas helt från grunden och alla ingredienser är så naturliga så möjligt, alltså inga E-nummer. Supergott och absolut något vi kommer att göra igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar