tisdag 8 oktober 2013

Hard work work

Vi pluggar på som vanligt. Har verkligen fortfarande mycket att göra, så det är den vanliga proceduren. Sova, plugga,äta plugga, sova. Det är minimal sömn som gäller. Det är nästan så att man räknar ner till nästa läsperiod. Då har vi förhoppningsvis inte så mycket att göra...  

För att försöka orka med vår tuffa vardag har vi försökt sätta något mål i slutet av veckan som vi kan se fram emot. En tanke har varit att köpa hem mat eller gå ut och äta, bara för att göra något annat och känna att vi kan "kämpa" för något. Häromdagen hittade vi frozen yoghurt som vi köpte hem och mumsade på. Lagom belöning på söndagskvällen efter en jobbig vecka ;)

När man har som mest att göra så ska ju givetvis internet lägga av. Något sådär lagom glad. Satt och felsökte i tre timmar. Undrar om man kan be Comhem för tre timmars ersättning för missad pluggtid? Utan internet, inget plugg. Fick dock det roligaste felmeddelande. Det kom upp en bild på T-rex och sen stod det att det inte gick att ansluta till internet. Lite lagom random. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar