torsdag 13 juni 2013

Karlskrona

Cool va?
Nu har vi kommit tillbaka efter en långhelg i Helsingborg. Vi kom hem i tisdags visserligen, men som många säkert vet så brukar det ta sin lilla tid innan man har packat upp allt, fixat med mat och handlat. Vi köpte varjefall med oss lite sushi hem. Hade gått och varit så sugna på det i flera dagar, så det var ett ypperligt tillfälle :)

Hemma i Helsingborg firade vi Jimmies syster, Jennie, som tog examen och även hans pappa som fyllt 50! Vi fick sjukt god buffé och mätta blev vi, då en del mat var LCFH-inspirerande och vi är inte vana vid fett (yeah!). Tror det blev närmre 40 personen som var hemma hos Jimmie och firade :)

Älskar designen!
Vi passade även på att dra en sväng inom IKEA. Alltid positivt att bo nära IKEA, typ fem minuter. Nu är närmaste IKEA i Kalmar.... För en gångs skull fick vi hem det vi skulle och inte massa annat plock :) Köpte nya underlägg till bordet, då de andra av plast typ av böjt sig av varma tallrikar. De nya blev i kork, så de klarar värme. Sen blev det nya gardiner till sovrummet, som var tänkt att inte släppa in så mycket solljus, men det hjälpte inte så mycket. Det blev lite bättre i alla fall. Innan var det som att sova med öppna fönster. Fick även med oss ett nytt duschdraperi med cool design. 


Brunch!
Dagen har varit väldigt seg. Jimmie cyklade till skolan vid tio, då läraren hade glömt att lämna in hans rapport, så han kunde hämta ut den. Jag låg kvar och sov :D När han kom tillbaka så ringde Microsoft support, eftersom jag ringde igår jag felanmälde mitt Office som inte går att aktivera, vilket innebär att jag inte kan använda det alls :( Det blev en massa samtal fram och tillbaka mellan halv elva fram till klockan tre. Därav blev det ingen frukost för mig utan vi gjorde pannkakor till brunch istället :) 

Igår var vi i skolan, då vi skulle "redovisa" vår kompilator. Den är fullt fungerande, dock utan felhantering, vilket är ett krav. Vi pratade med läraren om hur vi skulle göra, då vi inte riktigt vet hur vi ska gå tillväga. Vi fick varjefall ett helt okej förslag. Att vi ska skriva en teoretisk del om hur vi hade velat lösa vår felhantering, och även implementera några delar av det och sedan skicka in innan midsommar. Blir till att skriva satan i gatan alltså! Jimmie är flitig, då jag har suttit med supporten i flertalet timmar, utan framgång :( Problemet skulle vidare till de som utvecklar programmen, och han som ringde skulle ringa tillbaka på måndag då han förhoppningsvis hade en lösning. Hoppas på det bästa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar