lördag 15 juni 2013

Filmkväll

Denna helgen har vi gått och blivit populära. Det började med att vi skulle se film med Dexter. Tanken var att vi skulle se filmer som vi inte hade sett innan men som är någon form av klassiker. Dock blev det helt andra filmer så vi får ha de till godo. Har ett gäng filmer som vi ska se i sommar :P Vi drog oss till Dexter igår vid nio, eftersom grannen tyckte det var en bra idé att ha fest och spela hög musik... Vi kollade på film och satt och pratade halva natten. Det var nästan ljusare är vi gick hem än när vi cyklade dit. Kom hem vid fyra och sov till tolv. Man är lite seg idag.

Ikväll ska vi till en gammal klasskamrat till Jimmie som också bor här. Han har i princip flyttat in i gatan bredvid så han ville bjuda på middag :) Vi blev även bjuda på spelkväll ikväll till våra klasskamrater, så vi är populära idag :P 

Igår fixade vi med egen Branteviksill som vi ska ha på midsommar. Hoppas att den blir bra. Den luktar fantastiskt gott och ser fin ut så det kan ju inte bli annat än bra :) Köpte passade burkar på Åhlens med texten "husets sill". Riktigt fina och lagom stora :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar