lördag 6 juni 2015

En galen helg

Då var det äntligen vår tur att ta examen. Snart (någon gång efter september när examensarbetet är redovisat) så kan vi äntligen kalla oss för civilingenjörer i datorsäkerhet :D Helgen har varit galen. På torsdagskvällen var det avsluting för tennisen, vilket innebar tennis, grillning och utgång på både stars n  stripes och fox and anchor. Tränarna sjöng karaoke och jag skrattade så att jag grät! :D Vi kom hem vid halv två, så vi var lite trötta igår när det var dags för examen. Dock försvann det ganska fort i och med att man var lite stissig. 

Själva examenshögtiden tog en halvtimma och alla fick varsin BTH-pin. Vår klass blev bortglömda igen, vilket hör till vanligheterna. Eller ja, vi blev uppropade som civilingenjörer i "datasäkerhet", så helt bortglömda var vi ju inte, men det är stor skillnad! Efter examenshögtiden skulle min/våra (mest min) familj ta foto, så de andra två i vår klass hann gå :( Vi fick varjefall lite dricka och tårta, som var galet god, av skolan. 


På kvällen bar det av mot Nivå, för att käka middag. Vi bjöd med John som annars skulle varit själv. Hade en jättetrevlig kväll och vi åt väldigt god mat. Kul att våra familjer ville komma och fira oss. 

Efter maten gick vi hem och satt och pratade om lite allt mellan himmel och jord. Sen tog de unga och vakna, dvs de som tog examen, en runda ut på stars n stripes. Typ den enda stället som spelar musik så att man fortfarande kan prata med varandra, men man får lungcancer i förväg för att man sitter ute bland rökarna. Vi kom hem vid halv tre, vilket har resulterat att vi har varit lite trötta idag. Hann dock med glassiären innan familjen åkte hem till Skåne igen. I och med tröttheten tänkte vi köpa Sushi, men det var så klart stängt när vi skulle dit :( Det blev pizza istället. När vi kommer hem ser vi att vi har fått fel pizza och måste gå tillbaka för att få en ny. Känns som att den dåliga karman är tillbaka :( Dagen i sig har inneburit soffläge och filmtittande. Nu ska vi sova! Godnatt och tack från två (nästan) civilingenjörer :D

1 kommentar:

  1. Tack för en trevlig dag, och Grattis igen!

    SvaraRadera