söndag 3 juli 2011

Regn

Regnbåge över knutan
Igår var det så kvavt ute. Åskan låg i luften och bara väntade på att få bryta ut. Det positiva med att det var så kvavt igår var att det var så varmt ute. Efter våran otroligt goda grillade fläskfilé bestämde vi oss för att åka in till Helsingborg för att äta glass och njuta av solen på gröningen. Den idéen försvann ganska snabbt igen... Vi fick skjuts in av mina föräldrar. De släppte av oss vid tivoli. Vi traskade sedan vidare till pistachia för att köpa glass. Dom har så god glass!

Under den lilla tiden vi var inne och köpte glass så började det regna. Försvann ganska fort visserligen så vi tänkte, vi går en bit och ser om regnet passerar. Det slutade med att vi hamnade under en busskur där vi åt upp resten av vår glass. Bara några minuter efter att vi ställt oss för att vänta på bussen börjar världens regn och åskoväder! Hjälp vad det regnade och blåste. Sjukaste jag varit med om. Allt vatten som låg på gatan och regnet som föll ner blåste så mycket att det såg ut som stora vågor som tog sig fram över asfalten! Det blåste in under busskuren, och jag som hade sandaler fick ganska blöta fötter :( Åskan var precis över oss dessutom. Jävligt obehagligt för annars brukar man vara inne när det är sånt oväder! Var övertygad över att det slog ner bredvid busskuren eller något. Fick sedan reda på att det hade slagit ner på två ställen ganska nära oss...

Hemma igen. 
Efter den halvtimmes långa bussfärden så var det fint väder igen. Helt sjukt vad det kan slå om snabbt. Vi kunde ju stannat i stan om vi hade vetat att det skulle bli fint väder igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar